تاریخ انتشار: پنج شنبه ۲۵ دی ۹۳ ساعت ۱۵:۴۰
اشتراک

به گزارش خبرگزاری فارس، ششمین شماره «گفتمان الگو» به صاحب‌امتیازی روزنامه خراسان با رویکرد گفتمان‌ساز به تبیین الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت در جامعه علمی ایران می‌پردازد.

همراه با مقاله ای از دکترمحسن اسماعیلی

پرونده «فقر گفت‌وگو؛‌ نگاهی به الگوی امام موسی صدر» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری فارس، ششمین شماره «گفتمان الگو» به صاحب‌امتیازی روزنامه خراسان با رویکرد گفتمان‌ساز به تبیین الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت در جامعه علمی ایران می‌پردازد.
… در بخش رو‌دروی این شماره گفتاری از حسن رحیم‌پور ازغدی با عنوان «فقه منفعل، فقه فعال»، حجت‌الاسلام ابوالقاسم علیدوست با عنوان «از فضای همایشی بیرون بیایید» نگاشته شده است. حمیدرضا آیت‌اللهی و محمد رجبی در شماره ششم گفتمان الگو از فلسفه و توسعه و سنت‌گرایی و توسعه سخن می‌گویند، آیت‌الله محی‌الدین حائری شیرازی و آیت‌الله محمد جواد فاضل لنکرانی و مولوی احمد سلامی درباره فقه و دستاوردهای توسعه در این شماره صحبت کرده‌اند.
بخشی از این شماره نیز به پرونده «فقر گفت‌وگو؛‌ نگاهی به الگوی امام موسی صدر» با گفتار و یادداشت‌های مهدی فرخیان، هادی خانیکی، غلامحسین ابراهیمی‌دینانی، محسن اسماعیلی، حجت‌الاسلام داود فیرحی و … اختصاص یافته است. کتابسرا بخش انتهایی کتاب است که به معرفی آثاری چون «اقتصاد سیاسی سیاست صنعتی»، «چرا کشورهای در حال توسعه به تعرفه نیاز دارند»، «نیکوکاران نابکار» و «بیست و سه گفتار درباره سرمایه داری» پرداخته است.
در نهایت در بخش باشگاه گفتمان گفت وگوهایی با حجت‌الاسلام سعیدرضا عاملی درباره فضای مجازی و حسن انصاری درباره تمدن اسلامی پرداخته شده است. برای تهیه این دو ماهنامه می‌توانید به باجه‌های منتخب مطبوعاتی مراجعه کنید و یا به شماره ???????? پیامک بزنید.

یادآور می شود که مقاله دکتر محسن اسماعیلی با بررسی چهار اصل زیر به عنوان شرایط آغاز و موفقیت در گفتگو، آنها را در گفتارها و سیره عملی امام موسی صدر، مورد بررسی قرار داده است:
۱-اعتقاد و التزام عملی به کرامت و آزادی انسان
۲-عشق به انسان و تلاش برای عدالت رفاه همگانی
۳-حُسن رفتار و طیب کلام
۴-هماهنگی گفتار و کردار، حقیقت واقعیت