تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۷ اسفند ۰۴ ساعت ۱۵:۲۲
اشتراک

حضور دکتر اسماعیلی در آیین تشییع پیکر شهیدان لاریجانی، سلیمانی و شهدای ناو دنا

معاون راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور در آیین باشکوه تشییع پیکر شهیدان لاریجانی و سلیمانی و شهدای رشید ناو دنا در حوالی میدان انقلاب شرکت کرد.

در این مراسم که با حضور پر شور مردم وفادار به حماسه‌ای ماندگار از حق شناسی و تجدید میثاق ملت با آرمان‌های کشور بدل شد، دکتر اسماعیلی هم به جمع مردم عزادار پیوست.

اسماعیلی در حاشیه این مراسم گفت: کشور عزیزمان در یکی از برهه های تاریخی خود با شکوه تمام ایستاده و چشم جهانیان را به ایثار و مقاومت خود خیره کرده است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به شهادت دکتر لاریجانی دبیر شورای امنیت ملی گفت: شهید لاریجانی از شخصیت های فاضل، خردورز و دوراندیش کشور بود که در دهه های گذشته و به خصوص در دوره اخیر برای عزت و امنیت کشور خدمات ماندگاری به کشور کرد و بی تردید خون پاک او و دیگر شهدای گرانقدر ما مانند شهید سلیمانی عزیز و دیگر فرماندهان شهید ما دامن شقی ترین رژیم های جانی تاریخ را خواهد گرفت و سازمان رزم ایران با صلابت و اقتدار پاسخ متجاوزان را تا تحقق کامل امنیت پایدار خواهند داد.
اسماعیلی همچنین درباره شهادت دریادلان ناو دنا گفت: تردید نکنید جنایت تروریستی آمریکا در ۲۰۰۰ مایلی آب‌های سرزمینی بی پاسخ نخواهد ماند و ملت ایران انتقام بهترین فرزندان خود را از آمریکایی های شرور در هر نقطه از جهان باشند خواهند گرفت.
معاون رئیس جمهور با بیان مقام شهید در مکتب اسلام گفت: مهم ترین بدبختی دشمنان ما عدم توانایی فهم معنای شهادت است. آنان نمی توانند بفهمند که شهادت منتهای آرزوی مردان خدا و پیشران ملت ماست. درس جاودان حسین علیه السلام به ما همان است که شهید لاریجانی عزیز و حکیم تکرار کرد: مرگ با عزت حیات ابدی است و زندگی زیر سایه ستم چیزی جز ملال نیست.
اسماعیلی افزود: ما با چشمانی اشکبار و دلهایی امیدوار به فضل خدا منتظر تحقق وعده او در نصرت و پیروزی اهل ایمان هستیم.
معاون رئیس جمهور همچنین ضرورت بصیرت و هوشیاری در جنگ شناختی را خاطرنشان ساخت و گفت: دشمنان همه ترفندها و فریب های رسانه ای را برای پریشانی ذهن مردم بکار گرفته اند و ضرورت دارد با اطلاع رسانی به هنگام و آگاه سازی مردم در این جبهه نیز آن ها را ناکام بگذاریم و بی تردید همین حضور خالصاانه مردم در بدرقه فرزندان ملت خواب دژخیمان را برای نابودی این سرزمین خدایی برهم خواهد زد.
گفتنی است ظهر امروز ، مراسم تشییع شهیدان علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، سردار سرلشکر غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین و شهدای ناوشکن دنا از میدان انقلاب تهران به سمت معراج شهدا برگزار شد.


اخبار